Test

Seks som oss - Sesong 2

Åpningsscenen minner merkelig nok om en episode fra "Chicago Hope". Vi blir geleidet fra det ene sykehusrommet hvor gravide Angelica (Kjersti Elvik) ligger, til det andre hvor nylig hjerteopererte Erik (Dennis Storhøy) akkurat har våknet fra narkosen.

Alternativ tekst mangler
Søstrene vokser opp. Foto: Morten Bendiksen

Roter det til

Livet er totalt snudd på hodet for de tre søstrene serien kretser rundt. Angelica har endelig blitt gravid. Hun er så opptatt av det kommende barnet, at hun ikke enser at mannen hennes Carsten (Samuel Fröler) blir mindre og mindre tilstedeværende. Gestaltterapeuten som aldri blander jobb og privatliv begynner å surre. Snart vet ikke Carsten hva som er jobb og hva som er privat.

Karin (Hilde Lyrån) og Erik har begynt å snakke sammen igjen etter bruddet i sesong en, likevel lurer misunnelsen, sjalusien og den unge elskerinnen i kulissene. I denne sesongen gjør også barna til de to seg mer gjeldende foran kamera og skaper hyppige problemer. Situasjonen blir ikke bedre når Erik kommer hjem fra rehabilitering og finner ut at Karin har ansatt en utrolig sjarmerende og attraktiv barnevakt.

Solfrid (Lisa Tønne) er enda mer singel enn før, likevel er en ting forandret. Sol er ikke like utsvevende som tidligere. Livet er ikke så enkelt for en ung ensom kvinne som etter hvert som tiden går mister flere og flere brikker fra puslespillet. At hun vant 5 millioner kroner i lotto i sesong en er heller ikke noe som får henne på bedre humør. Etter å ha tatt sin store kjærlighet på fersken i seng med en fremmed kvinne går ting virkelig skeis for den vakre Sol. Men ingenting er så galt, at det ikke er godt for noe.

Modent og voksent

Sesong to av "Seks som oss" har en tyngre og mer seriøs undertone. Serien har ikke lenger de hysteriske festlighetene som lurer rundt et hvert klipp i den første sesongen. At alvoret har kommet over de tre søstrene og at livet ikke alltid er like enkelt får de alle erfare gjennom disse ti nye episodene. Denne andre sesong av "Seks som oss" er full av svik, mistenksomhet, sårbarhet og løgner. Ingenting er som før, og ingenting kommer til å bli det heller. Det som er som før, er kvaliteten på serien, for dette er virkelig bra, om enn ikke like morsomt som første sesong.

Seks som oss - Sesong 2   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen