Seks nye fra SE?


Denne telefonen kan bli lansert denne uken

Sony Ericsson har vært rimelig tause siden lanseringen av sin nye Walkman-telefon W700i, og flere personer som påstås å ha kjennskap til selskapets internvirksomhet påstår nå at selskapet gjør seg klar for en storlansering.

Tidligere har vi kunnet vise bilder av en Sony Ericsson-telefon i kamskjellsformat som har gått under navnet SE123. Nå tyder mye på at denne telefonen går under kodenavnet Moly, og er en tynn kamskjellstelefon som skal rettes mot lavprismarkedet.

Nettstedet Se-nse hevder at Moly skal ha 1,3 megapikselkamera, FM-radio og plass til minnekort. Denne informasjonen er usikker og ikke bekreftet av Sony Ericsson selv.

Kommer med egen Da Vinci-telefon
Videre kunne DI.se i dag melde at Sony Ericsson skal komme med en egen telefon i forbindelse med storfilmen Da Vinci-koden. I følge flere kilder skal Tom Hanks blant annet bruke telefonen i filmen, og Miles Flint, visedirektør i Sony Ericsson, uttalte onsdag i forrige uke at Sony Ericsson skal lansere flere telefoner denne uken og at en av disse skal være med i Da Vinci-koden.


Hvilken av ryktetelefone snakker Tom Hanks i?

Spørsmålet blir da hvilke telefoner Sony Ericsson kommer til å lansere. Nettstedene Se-nse og Mobile-Review har samlet de heteste og mest troverdige ryktene, og har kommet frem til at Sony Ericsson mest sannsynlig vil lansere seks nye telefoner.

De to første, Carina og Charlotte, skal være modeller av samme sort som kamskjellstelefonen Z530i i kamskjellsformat, med et to megapikslers kamera, stor utvendig skjerm, RDS FM-radio og plass til minnekort av typen Memory Stick Duo. Forskjellen mellom dem er at Carina skal være lavere priset, mens Charlotte skal være en Walkman-telefon med 512 MB minnekort.

Også neste telefon, Cyndi, skal være en Walkman-telefon. Men ikke bare det; stemmer ryktene skal Cyndi være Sony Ericssons første telefon med nedskyvbart tastatur. Krydret med 3G-støtte, to megapikslers kamera, FM-radio, blåtann og et MS Micro minnekort på 1GB.

Den tidligere nevnte Moly og en annen, Miyu, skal ifølge ryktene være Sony Ericssons nye kamskjellryggrad. Miyu skal være den desidert mest avanserte av de to, og skal kunne stille opp med 3G, to megapikslers kamera, blåtann og støtte for html.

I tillegg snakkes det om en sjette telefon, kalt Riko, med i-Mode-støtte.

Miles Flint sa også at han anser 2006 som det første året der Sony Ericsson har en produktportefølje av kvalitet. Om ryktene over skulle stemme, så kan han få mer enn rett i det.

(Kilder: DI.se, Mobile-Review, Se-nse)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen