Seinfeld droppet Netflix i USA
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Seinfeld droppet Netflix i USA

Men visste du at du kan se alle 10 sesongene via en norsk streamingtjeneste?

Sammen med Cheers var Seinfeld den desidert mest populære komiserien i USA på 1990-tallet. I årevis har serien gått i reprise på diverse TV-kanaler, men de 180 episodene har ennå ikke dukket opp på en streamingtjeneste.

I fjor sommer avslørte komiker Jerry Seinfeld selv at de var i samtaler med Netflix om å distribuere serien der. Nå viser det seg at valget har falt på den USA-eksklusive tjenesten Hulu i steden. Det melder The Verge.

Hulu fungerer ikke med VPN

Hadde Netflix fått Seinfeld-rettighetene i USA istedenfor Hulu, ville det vært annerledes. Da ville du ganske enkelt kunne brukt VPN eller en SmartDNS-tjeneste med din norske Netflix-konto for å se amerikansk Netflix.

Det kjipe med Hulu er nemlig at de blokkerer ute alle som prøver å logge seg på anonymt via slike tjenester. Dette gjør de for å hindre at folk som sitter i utlandet skal bruke tjenesten deres. Kjipinger. Selvsagt har også dette med rettigheter å gjøre.

Kom på Viaplay forrige måned!

Til vår store overraskelse fant vi ut akkurat nå at Seinfelds 10 sesonger i det stille hadde blitt gjort tilgjengelig hos Viaplay i mars.

Den norske Netflix-konkurrenten Viaplay inngår i abonnementet ditt, dersom du er abonnent hos Viasat. Som frittstående streamingtjeneste koster det 89 kroner per måned for standardabonnement, eller 199 kroner per måned for Viaplay Sport.

En fordel med Viaplay kontra Netflix, er at de har en løsning for offline-innhold, slik at du ikke er avhengig av nettilgang for å se filmer eller serier når du er ute og reiser.

Oppdatert: C More-tjenestene C More Play og Filmnet viser også alle Seinfeld-episodene.

Viaplay viser alle de 180 episodene av Seinfeld.
Viaplay viser alle de 180 episodene av Seinfeld. Foto: skjermbilde

Med streaming slipper slike tullete ting i gamle serier: 
Derfor er en Seinfeld-episode kortere i USA enn i Norge »

(Kilde: The VergeWall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen