Segals ?Shazam!? blir seriøs

Segal, som for tiden er i sluttfasen på sin nye action-komedie ”Get Smart”, fortalte nylig i et intervju med nettstedet IGN Movies at ”Shazam” vil være en noe annerledes film enn det han tidligere har stått for. Segal, som er kjent for filmer som ”50 First Dates” og ”Anger Management”, fortalte IGN at han med ”Shazam!” ønsker å være trofast til den mer seriøse tegneserien som filmen vil være basert på.

Captain Marvel i kjent positur.
Captain Marvel i kjent positur.

Lystige øyeblikk

Selv om ”Shazam!” vil være en mer seriøs Segal-film, fortalte regissøren at filmen ikke vil være helt blottet for humor:

- Til og med i de beste dramafilmer er det ofte en slags humor som ligger under. Jeg har lest at noen tror at jeg har tenkt å lage en ”Shazam!” som er lettere og morsommere. Det stemmer ikke, jeg ønsker å holde meg trofast til den originale tegneserien.

The Rock?

Segal fortalte også at han vurderer å bruke Dwayne "The Rock" Johnson i rollen som hovedskurken Black Adam. Planen er å la Johnson lese et nytt utkast av manuset så snart manusforfatter-streiken er over.

Gammel, men god

”Shazam!” er basert på tegneseriene om Captain Marvel, som var den mest populære superhelten på 1940-tallet.

I tegneserien blir en 12-år gammel gutt ved hjelp av trollmannen Shazam omgjort til Captain Marvel, en voksen superhelt med kreftene til de seks mytiske figurene Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles og Mercury - derav navnet S H A Z A M.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen