Second Life får mobiloperatør

Second Life får mobiloperatør

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Second Life er en virtuell verden hvor mer enn 2,5 millioner ”innbyggere” har slått seg ned. Her kan de leve en alternativ virkelighet, bli kjent med andre innbyggere og skape seg et nærmest fullverdig ”second life”.

Nå har Vodafone bestemt seg for å slå seg ned i den virtuelle verdenen med en egen øy kalt Vodafone Island og tilby beboerne mobiltelefoner og muligheten til å kontakte hverandre både via samtaler og ved sende hverandre tekstmeldinger.

Kundekontakt
Det er mange andre selskaper som har valgt å entre den virtuelle virkeligheten i Second Life. Eksempler som Reuters, Second Life Herald, Toyota og BBC Radio 1 har allerede slått seg ned, og nå følger Vodafone etter som den første mobiloperatøren.

Vodafone vil gi beboerne muligheten til å kontakte hverandre i spillet, og vil også opprette kontakten mellom Second Life og den virkelige verden.

Ifølge Brand Republic sier en representant for Vodafone at deres lansering i Second Life er en del av en omfattende strategi for å være i kontakt med kundene og oppfordre til tilbakemeldinger på forskjellige produkter og tjenester.

Nettstedet skriver ingenting om eventuelle priser for å ringe til andre innbyggere i Second Life, men vi ser ikke bort fra at andre mobiloperatører ser sitt snitt til å flytte etter Vodafone og ta opp priskonkurransen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen