En leilighet i Second Life. (Bilde: Second Life)

Second Life blir mobilt

Second Life

Second Life er en virtuell verden på internett,og har både privatpersoner, selskaper og organisasjoner som medlemmer.
Inne i den virtuelle verdenen eksisterer det egne jobber, kunstnere, banker, sport og til og med egne religioner. Tanken bak er at Second Life skal være mest mulig likt et vanlig liv.
I dag er det registrert rundt 20 millioner kontoer i Second Life. Dette er dobbelt så mange som i verdens mest populære online rollespill: World of Warcraft. Det er riktignok veldig mange kontoer som er inaktive, og mange deltakere har flere kontoer.

Flere millioner mennesker har i dag et ekstra, virtuelt liv gjennom Second Life, en virtuell verden skapt av selskapet Linden Research. Verdenen ble for alvor kjent gjennom mediene da attraktive eiendommer Second Life ble solgt for ekte penger – mange penger.

Til nå har du vært avhengig av en datamaskin for å tre inn i din andre identitet, men om to til tre måneder kommer mobilversjonen, slik at du kan logge på overalt der det er dekning.

Funksjonaliteten i mobilverdenen vil være den samme som i fullversjonen av Second Life. Grafikken er imidlertid enklere, og ting er blitt tilpasset størrelsen på mobilskjermer.

Det er selskapet Vollee som står bak den mobile varianten av Second Life, og du kan allerede i dag forhåndsregistrere deg på hjemmesidene deres for å bli blant de første som kan laste ned klienten til mobiltelefonen.

Listen over støttede mobiltelefoner er fremdeles ikke klar, men ifølge Vollee kommer du til å trenge minst 3G-hastighet for å streame den virtuelle verdenen til telefonen din.

(Kilde: Vollee, Second Life, Wikipedia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen