Second Life-romanse ble kidnapping

Second Life har bergtatt mange spillere over hele verden, og det oppstår flørter, romanser og kjæresteforhold som også trekkes videre i det virkelige liv. For godt voksne Kimberly Jernigan ble bruddet med sin virtuelle kjæreste for mye.

Flere kidnappingsforsøk
Kimberly Jernigan fra North Carolina innledet et forhold til en 52 år gammel mann i Second Life, og i den virtuelle verden var alt bare fryd og gammen. Da de imidlertid bestemte seg for å treffes i det virkelige liv, slo idyllen sprekker. Mannen avsluttet forholdet, og det ble ikke godt mottatt hos Jernigan.

Hun troppet rett og slett opp på hans arbeidsplass med våpen og forsøkte å kidnappe mannen. Selv om et lasersikte mot brystet kan skremme vannet av de fleste, var våpenet kun en luftpistol.

Prøvde igjen
Det mislykkede bortføringsforsøket stoppet imidlertid ikke den kjærlighetssyke Jernigan. To uker senere brøt hun seg inn i mannens hus i Delaware mens han var på jobb, og satt og ventet på at han skulle returnere.

Nok en gang var det frem med pistolen, men mannen styrtet ut døren i det øyeblikket han fikk øye på sin forsmådde viruelle kjærlighet. Jernigan rømte også åstedet, men ble pågrepet av politiet i Maryland kort tid etter.

Nå kan Jernigan se frem til en periode bak murene, og er tiltalt for kidnappingsforsøk, innbrudd og ektremt truende oppførsel.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen