Se YouTube på smarttelefonen

Nylig inngikk Microsoft og Adobe en lisensavtale om å bygge inn programmene Flash Lite 3.x og Adobe Reader LE i fremtidige utgaver av Windows Mobile.

Adobe Flash Lite er en mini-utgave av det populære programmet Flash video player fra Adobe. Programmet gir deg muligheten til å streame innhold fra populære nettsteder som Youtube til din mobil.

Har du en Windows Mobile-telefon fra HTC har du antakeligvis Flash Lite forhåndsinstallert allerede, men mange Windows-mobiler har altså ikke hatt mulighet til å se Flash-innhold som Youtube-videoer og animasjoner.

Programmet kan kun brukes gjennom Internet Explorer Mobile, som er den forhåndsinstallerte internettleseren for Windows Mobile Smartmobil. Denne utgaven av Flash Lite gir ikke støtte for enkeltstående programmer, spill animerte bakgrunner og mobiltemaer på smartmobilen din.

Avtalen gjør også at Windows Mobile-brukere kan motta og lese PDF-filer.

Microsoft har kommet med egen teknologi som konkurrerer direkte med Adobes, men kjøper nå altså til tross for dette lisens på Adobes Flash-teknologi. Kanskje ikke så rart, siden Adobe har avtaler om Flash-støtte hos 18 av de 20 største mobilprodusentene.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen