SE W810i eksploderte

Denisha Agnethe Amdal fikk seg et skikkelig sjokk da hun skulle sette SIM-kortet inn datterens nye Sony Ericsson W810i. Da hun skulle ta av batteridekselet på telefonen, eksploderte den, skriver VG Nett.

- Vi fikk den i går, så vi satte den i laderen og skulle ta den ut i dag og sette i SIM-kortet. Jeg la den fra meg på kjøkkenbenken for å prøve å pirke opp dekselet, og da smalt det, sier Amdahl til VG Nett. Etter smellet kom det masse tjukk røyk ut av telefonen, som fikk smelteskader.

Nå skal Amdahl reklamere på kjøpet, og regner med å få en mobiltelefon. - Jeg må også kontakte Sony Ericsson. Det har blitt et ganske stygt merke på kjøkkenbenken min, det ser nesten ut som det har blitt bobler i den, sier hun.

Amdahl er glad hun ikke holdt den eksplosive musikktelefonen i hånden da det smalt. - Da tror jeg at jeg hadde fått vondt. Jeg hadde sikkert brent meg skikkelig i hvert fall, sier Amdahl.

Dette er ikke første gang en mobiltelefon har eksplodert. Det har blitt rapport om eksplosive Nokia- og Samsung-telefoner tidligere. Nokia har på sin side forklart fenomenet med at eierne har tatt i bruk uoriginale batterier.

Sony Ericsson måtte også tilbakekalle flere hundre tusen ladere i 2003 på grunn av eksplosjonsfare.

(Kilder: VG.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen