SE viser tenner

Sony Ericsson kunne i dag endelig trekke sløret av oppfølgerene til selskapets to regjerende flaggskip, hybriden P800 og den bestselgende kameratelefonen T610, etter at det i lenger tid har blitt spekulert i hva den svensk-japanske mobilgiganten hadde på lager for markedet i fjerde kvartal.

P900 kom ikke som noen overraskelse for de fleste. Vi har allerede publisert bilder og spesifikasjoner av den kommende telefonen flere ganger de siste månedene, og de første nettstedene har allerede publisert tester av den nye hybriden, som på ingen måte er en banebrytende enhet og heller kan anses som en videreutviklet og raffinert versjon av forgjengeren.

T630 var derimot en modell få hadde ventet på dagens lansering, og alt man hittil har sett til den nye telefonen er noen få lavoppløselige bilder som har sirkulert rundt på enkelte nettsteder. Det kom derfor som en meget positiv overraskelse da Sony Ericsson i dag kunne avsløre at selskapet faktisk har en godt oppgradert versjon av T610 klar i tide til julesesongen.

Vi har tatt en grundig titt på hva de to nye telefonene har å by på, såvel som hvordan de stiller seg sammenlignet med sine bestselgende forgjengere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen