Se video og bilder av Google-mobilen

Det har lenge vært kjent at HTC Dream ville bli den første Android-mobilen på markedet, og nå er den endelig offisielt lansert. Den har riktig nok skiftet navn til T-Mobile G1 i USA, ettersom det er mobiloperatøren T-Mobile som står bak den amerikanske lanseringen, ifølge Gizmodo og Engadgetmobile.
 
Android-mobilen kommer til Europa i november, men om du ønsker å kjøpe denne telefonen i Norge, må du nok smøre deg med en liten porsjon tålmodighet.

(Artikkelen fortsettes.)
 
A ”Dream” come true?
HTC Dream virker helt klart veldig spennende, og byr på funksjoner vi ikke har sett tidligere på en mobiltelefon. Dette innebærer først og fremst Google Maps Street View, som viser deg satellittbilder av gater, slik at det er lettere å orientere seg ved bruk av GPS-funksjonen. Vi mistenker imidlertid at Street View kun er tilgjengelig for kjente gater i kjente storbyer, og primært i USA. I alle fall for øyeblikket.
 
Mobilen har både trykkskjerm og qwerty-tastatur, 3,2-megapikselkamera med autofokus, støtte for turbo-3G, Wi-Fi, GPS, og en rekke Google-funksjoner, som for eksempel Gmail, You Tube, Maps, Google Talk, samt kalender og selvsagt Google-søk, ifølge nettsidene til HTC.
 
HTC Dream/T-Mobile G1 nå er lansert i USA, og mobiltelefonen vil også bli tilgjengelig i Storbritannia i november. Likevel vil HTC Dream ikke komme til øvrige europeiske land før til neste år, og da er det først og fremst Tyskland, Sveits, Tsjekkia og Nederland som blir prioritert. Vi må dermed belage oss på en betydelig ventetid før HTC Dream kommer til Norge. Prisen på T-Mobile G1 er satt til 179 dollar – rundt 1.000 norske kroner – med et abonnement fra T-Mobile og to års bindingstid. Den er dermed i samme prisklasse som Iphone.
 
Her kan du se en videogjennomgang av HTC Dream:
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen