Se video av nye iPhone 3GS

Se video av nye iPhone 3GS

Apple lanserte i går den nyeste modellen i iPhone-serien, iPhone 3GS. Endelig har Apples mobiltelefon fått videoopptak, støtte for Nike+, et litt bedre kamera, kompass og mer minne.

Du kan lese mer om hva som skjedde på Apples lansering i går kveld her, der det også kom nye maskiner og nytt operativsystem.

Apples sine sider kan du også se en video som i detalj går gjennom den nye telefonen (last ned her).

Ukjent dato
Den nye telefonen, der 3GS står for 3G Speed, skal dukke opp allerede 19. juni. Beklageligvis gjelder ikke dette i Norge, men USA, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Sveits og Storbritannia. Apple sier den skal komme i seks andre land uken etter.

Hos NetCom kunne de i går kveld ikke si noe om når den vil komme til Norge, men Mobilen.no fikk da beskjed om at de ville vite mer i løpet av dagen i dag.

Ukjent pris
Det er heller ikke kjent hva den nye mobilen vil koste. Nå er det samme amerikanske pris på den nye og dagens modeller, og således er det nærliggene å tro at det ikke vil være noen særlige endringer her til lands heller.

Eneste unntaket er iPhone 3G-modellen med 8 gigabyte minne. Den vil fortsatt selges, men til halv pris (99 dollar) i USA. Det kan bety prisreduksjon her også. Vi vil få tak i de norske prisene så fort som mulig. 

Her kan du se den nye iPhone 3GS-reklamen til Apple:
Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen