Se verdensstjernene i HD
Teknofil

Se verdensstjernene i HD

Annonsør­innhold
Les hele saken »
MTV Europe Music Awards går i kveld av stabelen i London. Personer med tilgang til MTVHD vil for første gang kunne oppleve showet i HD-format.

Viasat melder at deres musikkglade kunder kan glede seg stort til i kveld. Da vil MTV Europe Music Awards for første gang bli sendt i HD-oppløsning. Det betyr ikke bare at du vil få se stjernene og prisdrysset i full HD-oppløsning, musikken vil også bli sendt i fullkvalitetsformat.

- På MTVHD får Viasats HD-kunder i kveld oppleve blant annet Beyoncé, Duffy, P!nk, The Killers, Kid Rock, Take That, Kanye West, Estelle og The Ting Tings i krystallklare bilder og med en spektakulær lydgjengivelse, skriver Viasat i pressemelding.


I kveld kan du få se Beyoncé i HD under prisutdelingen MTV Europe Music Awards.

Viasat-kunder er ikke de eneste som vil kunne se showet i HD. Også kunder som har HD-kanaler fra Altibox fra Lyse Tele har muligheten til å få med seg showet i kveld.

Få norske bidrag
Om du ser frem til å oppleve norske artister i HD-kvalitet kan du derimot ikke forvente deg den store opplevelsen. Norge er ikke akkurat overrepresentert i årets prisutdeling. Herfra vil kun rappduoen Erik og Kriss bli å se på scenen. De var i utgangspunktet nominert som Norges bidrag til Europas Favorittartist. Nå er de derimot allerede ute av konkurransen etter at MTV barberte ned antall nominerte i denne kategorien fra 21 til kun fem. Erik og Kriss vil likevel motta pris for Beste Norske Artist.


Den norske rapduoen Erik og Kriss har allerede tapt kampen om prisen for Europas Favorittartist.

Viasat på sin side tror ikke at mangelen på norske artister vil forringe opplevelsen for deres HD-kunder.

- Vi ser virkelig frem mot å kunne tilby Viasat-kundene en TV-opplevelse utenom det vanlige. MTV har gang på gang vist at de vet å lage spektakulære show, og når MTV Europe Music Awards nå sendes i HD-kvalitet er jeg overbevist om at kveldens sending blir ekstra minneverdig, sier presseansvarlig hos Viasat, Øystein Hygen Christensen, til Teknofil.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen