Se verdens minste mobil

(Bilde: New Launches)
(Bilde: New Launches)

Mobiltelefoner på størrelse med batonger er for lengst ute at motebildet, og mobilprodusentene kjemper for å gjøre telefonene sine mindre og mer kompakte.

Er du den typen som gjerne vil ha mobiltelefonen så liten som mulig, kan kinesiske Xun Chi 138 kanskje være noe for deg. Telefonen er nemlig bare 6,7 millimeter høy og veier 55 små gram.

Trykkfølsom skjerm
Men til tross for størrelsen mangler det ikke på spesifikasjoner hos den lille kineseren, hvis produsent er ukjent. Telefonen har nemlig trykkfølsom skjerm med en fargedybde på 260 000 farger og muligheter for å gjenkjenne håndskrift.

I tillegg har telefonen støtte for både USB og blåtann, samt innebygget mp3-spiller. Som om ikke det var nok, har telefonen også støtte for minnekort av typen miniSD.

I følge nettstedet NewLaunches, har Xun Chi 138 også støtte for GSM-frekvenser. Men det samme nettstedet kan også fortelle at telefonen kun støtter kinesiske skrifttegn foreløpig. Med andre ord behøver du ikke regne med å få se Xun Chi 138 her til lands med det første.

(Kilder: Forbruker.no, New Launches, I4U)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen