Se verdens første 4G-smartmobil

"Verdens første 4G-mobil" har du kanskje hørt om tidligere, men da var det snakk om den noe enklere Samsung Craft som ble tilgjengelig for amerikanske MetroPCS-kunder i fjor.

Nå er samme mobilprodusent på banen igjen, og slipper Samsung Indulge ut i mobilnettet til den samme operatøren, ifølge Mobile Business Briefing. Forskjellen er at Indulge er en smartmobil - altså en mobil med et fullblods operativsystem til grunn som lar deg installere avanserte applikasjoner, samt en rekke forskjellige multimediafunksjoner etc.

Samsung-telefonen kommer på det amerikanske markedet i dag, 11. februar, bare noen dager før HTC Thunderbolt egentlig skulle slippes på markedet gjennom operatøren Verizon. Nå blir sistnevnte utsatt til litt senere i måneden.

Samsung Indulge går også under navnene Samsung Forte og Samsung SCH-R910, ifølge GSMArena. Det er imidlertid tvilsomt om akkurat denne 4G-mobilen kommer til Norge, da verken NetCom eller Telenor forventes å ha en fullgodt 4G-nett klart før tidligst neste år.

(Kilder: Mobile Business Briefing, GSMArena, Engadget(video))

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen