Se vennene dine på Gmail
Teknofil

Se vennene dine på Gmail

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mange benytter tjenesten Gmail for å holde kontakten med venner og bekjente. Denne mailtjeneste kom som en revolusjon da den først ble lansert med 1GB lagringsplass. Siden den gang har lagringsplassen økt og tjenesten fått på plass en rekke nye funksjoner. Nå vil den også ha støtte for ditt webkamera.

Snakk og se via Gmail
Google lanserer i disse dager nemlig støtte for kommunikasjon via tale og video. Det betyr at du nå skal kunne benytte ditt webkamera og mikrofon for å snakke med venner og bekjente gjennom Gmail sin integrerte tjeneste Gchat.

- I enkelte situasjoner finnes det ingen gode alternativer til å se og snakke med noen. Det kan være en ansatt som demonstrerer et nytt produkt, eller en nybakt bestemor som sier hei til sitt barnebarn for første gang. Med stemme- og videochat gir Google sine brukere valgalternativer for hvordan de ønsker å kommunisere til enhver tid, via e-post, lynmeldinger, stemme eller video, skriver Google i en pressemelding.

Oppdatering på overtid
Google er langt fra de første som lanserer slike funksjoner. Windows Live Messenger har lenge hatt slik funksjon på plass, og tjenesten Skype er nærmest grunnlagt på slike funksjoner. Her er det snarere snakk om en etterlengtet oppdatering. Men det er utvilsomt en del brukere av Gmail som nå vil bli glade over at tjenesten er på plass.

For å få på plass funksjonen må du installere funksjonen via din Gmail. Bare vær oppmerksom på at hos oss lukket hele nettleseren seg under installasjon, så pass på å lagre uferdige dokumenter du har på nett.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen