Se TV uten bindingstid
Teknofil

Se TV uten bindingstid

Forbrukerombud Bjørn Erik Thon har tidligere bedt TV-distributørene se på sine ordninger med bindingstid. Han vil gjerne se at disse dempes slik at forbrukere enklere kan bytte mellom hvilken plattform de benytter for å se TV. Nå imøtekommer Canal Digital kravet, i det minste for en liten stund.

Kjører kampanje ut året
Canal Digital annonserer nemlig i dag at de vil tilby sin kanalpakke Norgespakken til parabolkunder uten at du binder deg til selskapet. I tillegg får du med syv HD-kanaler i prisen. Men tilbudet gjelder kun frem til 31. desember. Formålet er å konkurrere med RiksTV om kundene.

- Kampanjen er i første rekke rettet mot fylkene Aust- og Vest-Agder, Nord- og Sør-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark - hvor det digitale bakkenettet nå er åpnet. Men alle TV-seere, hvor som helst i Norge, kan selvsagt benytte seg av tilbudet - som varer ut 2008, skriver informasjonsdirektør i Canal Digital, Jørgen Thaule, per mail til Teknofil.


Syv ekstra HD-kanaler
Kunder som bestiller Norgespakken med HD-dekoder har i utgangspunktet tilgang til TV Norge HD. I den nye kampanjen vil nye kunder få med Discovery HD, NatGeo HD, Eurosport HD, History Channel HD, Voom HD, Silver HD og BBC HD. Kanalene vil være tilgjengelige frem til 31.12.2009.

Siden pakken kommer uten bindingstid kan kundene når som helst bytte distributør om de er misfornøyde med tilbudet. Kampanjen gjelder ikke eksisterende kunder hos Canal Digital.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen