Se Teknofils videoguider

Du har kanskje planer om å kjøp deg et nytt kamera eller kanskje en ny flatskjerm i stua. Det kan ofte være en del spørsmål som dukker opp rundt de to temaene, der man kanskje lurer på hvilken flatskjermteknologi du skal gå for? Hvilken type kamera eller objektiv jeg trenger?

Vi har i samarbeid med elektrokjeden Euronics laget tre filmklipp som forhåpentligvis oppklarer en del rundt temaene TV og kamera. Klikk på linken nedenfor for å se våre web-TV-innslag.

Teknofil web-TV


TV-skole i to deler
Blant innslagene finner du to med temaet TV-skole. Del 1 gir deg en innføring i de forskjellige flatskjermteknologiene som finne på markedet, litt om de forskjellige oppløsningene og hva blant annet 100 Hz-teknologien kan gi deg.

Klikker du på del 2 får du en innføring i en del tilbehør til flatskjermen din. Her får du en liten gjennomgang av typer veggfester og hvordan de bør festes. Videre ser vi nærmere på ulike varianter av dekodere, Blu-ray og kort om CAM-moduler.

Kameraer
I dette innslaget får du en innføring i kameraer generelt. Vi gjennomgår hvilke type kameraer som finnes på markedet, som for eksempel speilrefleks og kompakt varianter. Videre forklarer vi litt rundt hvilket antall megapiksler som trengs for å få gode utskrifter.

Det blir også en forklaring på hvilke objektiver som de fleste har behov for sammen med et speilreflekskamera. Også litt om hvordan du kan ”lese” av informasjonen som står på de forskjellige objektivene.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen