Se Sony Ericssons nye klokker

Se Sony Ericssons nye klokker

De nye klokkene er laget for kvinner.
De nye klokkene er laget for kvinner.

Sony Ericssson lanserte i dag en ny samling arbåndsur for kvinner. Klokkene har fått navnet MBW-200, og grunnen til at alle har samme modellnummer er at det kun er utseendet som skiller dem fra hverandre.

Bluetooth på armen

Siden det er Sony Ericsson som står for klokka er det selvsagt mer enn bare drivverk og visere. Urene har innebygget Bluetooth, og kan brukes sammen med en mobiltelefon. Dette er en løsning selskapet har prøvd ut før, på Bluetooth-klokka MBW-150.

De nye klokkene skiller seg ikke vesentlig ut fra den nevnte. Foruten design i samarbeid med Fossil, er det de samme grunnfunksjonene, som å kunne svare og avvise samtaler med klokka, varsling av anrop og SMS, og styre MP3-spilleren på mobilen.

Foruten viserarmer er det også en liten skjerm på klokka som forteller deg hvem som ringer, nye meldinger og annen informasjon. Tastene på klokka kan også brukes til å stille lyden under samtaler, skifte spor på MP3-spilleren og styre lydstyrken.

Må lades

Armbåndsuret må lades med jevne mellomrom. Sony Ericsson oppgir at batteriet skal klare sju dagers bruk. Når du skal lade må du bruke en spesiell klips du fester på klokka.

Målene er 3,73 x 3,96 x 0,14 cm, og vekten skal være 60 gram. Klokkene kommer i varianter med forskjellige farger, og fungerer i utgangspunktet kun med telefoner fra Sony Ericsson.

MBW-200-klokkene skal komme i salg tidlig i fjerde kvartal.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen