Se SNLs geniale iPhone-parodi

Apple skal ha skryt for at de ikke tar i bruk spesialeffekter og urealistiske elementer i sine videoreklamer. Her er det ”vanlige folk” på det lokale gatehjørnet som får uttale seg om telefonen.

Det har fått mange til å komme opp med noen kreative løsninger. Ikke minst denne serien, hvor de faktisk har tatt utgangspunkt i Apples egne videoer, men hvor det er lagt til et litt annerledes utgangspunkt, som setter reklamen i et ikke fullt så heldig lys.

Les også:

- Nokias herlige skrytevideo
- The Onions Iphone-parodi
- Se Microsoft geniale mobilparodi

Kom ikke på luften

I tillegg har gjengen bak Saturday Night Live (SNL) laget en parodi på reklamekampanjen. SNL er en legende blant verdens humorprogrammer og ble første gang sendt i 1975. Siden den gang har de tatt pulsen på Amerika og har blant annet fostret opp de fleste av dagens mest kjente amerikanske komikere, blant annet Adam Sandler og Will Ferrell.

De lager ofte slående og bitende satire av dagens nyhetsbilde. Det er i høyeste grad Apple iPhone en del av. Av en eller annen årsak kom imidlertid ikke denne lille sketsjen på luften. Det gjorde imidlertid denne iPhone-sketsjen fra SNL, som også viser at SNL-gjengen bruker en hacket versjon av iPhone.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen