Se Samsungs nye raring

Det hender vi stusser over designet på nye mobiler, og når det gjelder Samsungs nye billigmobil B3310 er nettopp det tilfellet. Mobilen har nemlig nummertaster langs med kanten på venstre side som ser unektelig malplasserte ut. Men, mobilen har også et uttrekkbart qwerty-tastatur, og med tastaturet trukket ut, virker nummertastene mer funksjonelle. På qwerty-tastaturet har du nemlig tre rader med bokstaver, tegn og piltaster, og med nummerrekken ovenfor får du tilnærmet et fullt tastatur på mobilen. Det er for så vidt en spennende tanke, men likevel er Samsungs nye mobil av det uvanlige slaget.
På bildene som UnwiredView.com har publisert, vises Samsung B3310 i en glorete turkisfarge på tastaturet og i kantene. Før øvrig har mobilen svart front og hvit bakside. Nettstedet melder også at mobilen kommer i rosa – i stedet for turkis, altså – så dette blir en fargesprakende nykommer.
Mobilen er etter sigende offisiell for det franske markedet, og vil også komme på en rekke andre europeiske markeder i løpet av september. Prisinformasjon er imidlertid ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen