Se OL på nettet

Det er en rekke TV-kanaler som sender fra OL her til lands, men de færreste av disse har web-TV. NRK kliner imidlertid til med hele fem forskjellige gratis kanaler på nett.

Ikke alt på nett
Selv om det kommer til å gå parallelle sendinger i de fem kanalene store deler av tiden, er det ikke absolutt alt som vises. Det vil naturlig nok bli fokus på de mest populære ballidrettene, samt grener hvor Norge har profilerte utøvere.

Ikke alle øvelsene vil bli lagt ut på nett, men NRK kommer også til å sende en rekke reportasjer og intervjuer på nettkanalene. På grunn av tidsforskjellen begynner sendingene klokken 03.00 om natten, og fortsetter frem til klokken 18.00 om ettermiddagen

Satser hardt på OL
NRK skal totalt sende 700 timer fra åretes olympiske leker, og mye av dette går på dagtid. Ansvarlig redaktør i Nrk.no, Bjarne Andre Myklebust, er helt klar i det at nettet blir stadig viktigere.

- Vi ser at folks TV-vaner stadig endrer seg, og nettet blir viktigere, både når det gjelder fotball, men også andre idrettarrangement, som for eksempel OL. Her vil seerne i mye større grad kunne velge hva de vil se, en mulighet som så langt ikke eksisterer på TV eller i radio. Det er også klart at siden øvelsene hovedsaklig går på dagen, er det mange som er på jobb som ønsker å få med seg enkelte sendinger. De fleste har PC-en foran seg, og da er det enkelt å bare klikke seg inn. Dette har vi sett fra tidligere arrangement også, sier Myklebust til Teknofil.

OL-magasiner
Det er ikke bare den kontinuerlige sendingen på NRK du kan få med deg. Det blir OL-magasin med forskjellige gjester hver dag, som også vil sendes på nettet.

TV2 har i utgangspunktet ikke regulære sendinger fra OL, men også de vil ha daglige OL-oppsummeringer. Disse vil man også ha muligheten til å se på TV2 sin web-TV-tjeneste. Eurosport som også skal sende OL har foreløpig ikke web-TV.

Her kan du finne en oversikt over NRK sitt OL-tilbud.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen