Se og bli sett med Sensor

Sensor er et lite og smart program som bruker bluetooth til Ã¥ søke opp andre mobiltelefoner (mobilene mÃ¥ være symbian-baserte) og sende din ”folio” til dem. En ”folio” er en kort presentasjon av deg selv hvor du kan legge inn et lite bilde og litt informasjon om deg selv. 

Mottakeren (som også må ha Sensor installert) vil da bli gjort oppmerksom på at en folio er mottatt og kan da velge å svare på henvendelsen med tekst eller for eksempel sin egen folio.

"Blind date"
En artig funksjon er at man kan lese og skrive i hverandres gjestebok uten en gang å vite hvem det er som eier den. Muligheten for avansert blind dateing er dermed absolutt til stede.

Mer interessant er at Sensor også åpner for fildeling. Dermed har Nokia laget et program som lar deg enkelt dele bilder eller de siste mp3-ringetonene med vennene dine.

Men det er ikke bare fordeler med Sensor. Ettersom programmet baserer seg på overføringer via bluetooth, er også rekkevidden ganske begrenset. Du har i teorien 10 meter å gå på, og da spørs det om det som var ment som en anonym hilsen til den nydelige jenten ved baren blir så anonym allikevel.

Synlig for alle
Andre ulemper er at mobilen må ha bluetooth slått på og i ”synlig for alle”-modus. Dermed løper man også risikoen for at noen kan ”hacke” mobilen din eller sende deg et mobil-virus. Sjangsen for at dette faktisk skjer er forsvinnende liten, men muligheten er der.

Sensor er gratis og kan lastes ned fra Nokia sine hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen