Se Nokias nye menyer

Nokia X7 har vært på ryktefronten i en liten evighet nå, og vi har vært usikre på når og hvor den ville dukke opp. Nå har Nokias neste Symbian-flaggskip dukket opp i en reklame.

Det er mobiloperatøren 3 UK som har sluppet reklamefilmene allerede før X7 er offisielt lansert. Videoene er utformet som såkalte hands on-videoer, og vi får en grei gjennomgang av menyer og noen av funksjonene i telefonen.

Avrundede menyer

Menyene ser ut til å ha fått mer avrundede ikoner, og Nokia skal også ha lagt inn jevnere overganger mellom hjemmeskjermene - selv om det er litt vanskelig å bedømme hvorn jevne disse overgangene er ut fra videoen.

Det som imidlertid tydelig ser ut som en kraftig forbedring er nettleseren. Bare det at man har lagt til en adresselinje øverst, fremfor å måtte inn i telefonens menyer for å skrive inn nettadresser virker som en betydelig effektivisering.

Tre ganger raskere nettleser

Nettleseren skal være ny i sin helhet, og tre ganger raskere enn den gamle nettleseren i Symbian.

Lanseringen av X7 vil høyst sannsynlig skje på en pressekonferanse i London i morgen. Når det allerede er fiks ferdige reklamer i omløp regner vi med at telefonen også vil treffe butikkhyllene ganske kjapt.

Les også:

(Kilde: phonearena.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen