Se Nokias egne bilder av E66 og E71

Nokia E66 og E71 har lenge vært på ryktebørsen. Nå har det dukket opp det som skal være offisielle pressebilder av de to nykommerne. Bildene ser ut som Nokias egne, og er nok vanskelige å forfalske.

E-serien til Nokia inneholder smarttelefoner myntet på forretningsmannen og -kvinnen. Operativsystemet på begge nykommerne er etter alt å dømme S60, slik som på alle profftelefoner fra Nokia. Det gjør at du kan kjøre flere oppgaver samtidig, og du kan installere nye programmer etter eget ønske.

Nokia E66

E66 skal være en liten profftelefon, og en etterfølger til Nokia E65. Vi ser at nykommeren har fått fire snarveier på utsiden av navigasjonstasten, slik at du lett får tilgang til de mye brukte funksjonene i telefonen.

Telefonen skal ifølge rykter ha et kamera på 3,2 megapiksler, og telefonen skal by på både 3G og super-3G slik at det går raskt å surfe på internett over mobilnettet. Den skal også ha Wi-Fi.

Les mer om E66 »

Nokia E71

E71 har fått en skjerm i bredformat, og et fullt qwerty-tastatur som at å skrive e-post går raskt for seg. Også denne har fått snarveistaster i samme stil som E66.

Ryktene og tidligere bilder tyder på at telefonen får et tre megapikslers kamera. Også E71 skal ha både super-3G, vanlig 3G og Wi-fi innebygget, slik at du får gode internetthastigheter.

Les mer om E71 »

Det er ikke kjent når noen av de nye telefonene vil lanseres.

(Kilde: PDAsnews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen