Se neste versjon av Windows

Det har lenge vært kjent at Microsoft jobber med neste utgave av Windows, Windows 7. Det er derimot ikke kjent hvilke forandringer som vil komme.

Se bildene av Windows 7
Nettsiden Thinknext.net har derimot fått tak i noen bilder som de påstår er skjermbilder av hvordan Windows 7 vil se ut. Om du håper på radikale visuelle forandringer fra Windows Vista vil du derimot bli skuffet. Her er det nemlig lite nytt å skue.I startmenyen er det gjort ørsmå forandringer i søkeboksen og knappene for å skru av maskinen, restarte og sette den i dvalemodus. På bildene og videoene vises det også frem en ny versjon av Windows sin kalkulator og nytt oppsett for skjerminnstillinger. Det er derimot lite som ser ut til å skulle kunne revolusjonere hverken bruken eller utseendet på Windows.

Her kan du selv se videoen av windows sin nye kalkulator:Det er tydelig at om disse bildene og videoene stemmer, så velger Microsoft heller å finpusse det visuelle oppsettet de presenterte i Vista, enn å forsøke å sprenge nye grenser. Men så avhenger jo det hele av hva Microsoft skjuler under panseret på det nye operativsystemet.

Større planer
Ifølge Cnet News er Microsoft selv lite fornøyde med at disse bildene har kommet ut. Selv ville de helst holde på hemmelighetene til en presentasjon i oktober. På den positive siden kan det virke som Microsoft her vil presentere noe langt mer enn kun en finpuss av Vista. De har lenge jobbet med å produsere egne trykkfølsomme flater, og etter planen skal slike funksjoner inkorporeres i det nye operativsystemet.

Ifølge planen vil Windows 7 være klart for lansering i slutten av 2009. Her kan du se alle bildene og videoene fra Windows 7.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen