Visepresident i Microsoft viser fram det som kan være Samsungs Windows Phone 7-toppmodell, men han avslører lite om selve telefonen.

Se nærmere på denne telefonen

Microsoft-sjef viser heftig Samsung-modell med Windows Phone 7.

Under dag to av Microsoft Partner Conference viser visepresident i Microsoft Steve Guggenheimer fram en Samsung-telefon som likner på Samsungs Android-flaggskip Galaxy S II, men denne kjører på operativsystemet Windows Phone 7.

Han forklarer videre at dette er et eksempel på hva vi kan forvente oss i fremtiden, og at store skjermer med høy oppløsning står høyt på prioriteringslisten deres.

Et blikk inn i fremtiden

Vi har tidligere hørt rykter om denne telefonen som har gått under navnet Samsung i937. Dette er første gang vi faktisk ser et bilde telefonen, og Guggenheimer beskriver også telefonen som tynn og lett, noe vi også kan si om Galaxy S II. Telefonen har også de faste tastene for tilbake, søk og hjem som er standard for Windows Phone 7-telefoner.

Vi får ikke noe veldig nært bilde av telefonen så det er vanskelig å si det her er snakk om en Super AMOLED Plus-skjerm, men den ser svært klar og skarp ut. Sammen med denne telefonen vises det også fram Windows Phone 7-telefoner fra ZTE, Acer og Fujistu. Dette vitner om at Microsoft har store fremtidsplaner for sitt operativsystem.

Du kan se hele presentasjonen til Steve Guggenheimer her.

(Kilde: gsmarena.com, digitalwpc.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen