Se Motorolas 2008-modeller

Det har dukket opp bilder av det som skal være Motorolas modeller for 2008. Og bak lekkasjen står ingen ringere enn Motorola selv.

Det var under en presentasjon i Amsterdam, hvor Motorola viste frem hvilke mobiler som skal redde julesalget for selskapet, at de bestemte seg for å lekke fire kommende telefoner, skriver GSM Help Desk .

Fremover skal Motorola komme med nye modellserier utover Razr og Rokr, som Zoom og Multi Q. Zoom blir selskapets kameratelefoner, mens Multi Q blir forretningstelefonene.

De fire telefonene som er lekket har navnene Skarven, X Pixl, Texel og Ghenghis.

Skarven og X Pixl blir trolig Motorolas kameraflaggskip i 2008. Klikk for større bilder.
Skarven og X Pixl blir trolig Motorolas kameraflaggskip i 2008. Klikk for større bilder.

Skarven

Skarven blir et av Motorolas nye flaggskip, med fokus på kamera. Telefonen havner derfor i Zoom-serien. Telefonen er en skyvemodell som former seg etter ansiktet på samme måte som Motorola Rizr Z8.

Den kommende telefonen får trolig et åtte megapikslers kamera, selv om dette ikke er bekreftet. Det er også trolig at telefonen er basert på Sony Ericssons menysystem UIQ. Skjermen skal være hele 2,8 tommer stor.

X Pixl

X Pixl er Motorolas første telefon i samarbeid med kameraprodusenten Kodak. Telefonen har tradisjonell monoblokkutforming, og kommer i likhet med Skarven trolig til å være en del av Zoom-serien.

X Pixl skal ha et fem megapikslers kamera, og skal konkurrere med Nokia N95, Samsung G600 og Sony Ericsson K850i. Når telefonen annonseres får den trolig modellnavnet Motorola Z12.

Texel blir en ny musikkmobil, mens Genghis blir en billig forretningsmobil med fulltastatur. Klikk for større bilder.
Texel blir en ny musikkmobil, mens Genghis blir en billig forretningsmobil med fulltastatur. Klikk for større bilder.

Texel

Texel blir ifølge GSM Help Desk en del av Rokr-serien. Dermed har den fokus på musikk. Texel skal ha et tastesett som er basert på en berøringsfølsom skjerm. Dermed kan funksjonen til hver tast tilpasses til programmet eller funksjonen du bruker.

Telefonen er utstyrt med en 3,5 mm minijack-utgang, slik at det er mulig å koble til et vanlig hodesett. Telefonen blir trolig ikke annonsert før i februar eller mars, og muligens på 3GSM-messen.

Ghengis

Ghengis er en forretningstelefon med fullt tastatur, og trer inn i rekken av telefoner i Q-serien. Telefonen skal ifølge nettstedet være billig, men noe særlig mer enn dette vet vi foreløpig ikke.

Når alle de nye telefonene presenteres gjenstår å se.

(Kilde: GSMhelpdesk.nl)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen