Se mobilen som skal slåss mot N95

Allerede i slutten av juli skrev vi om Samsung i550, som skulle være Samsungs svar til Nokia N95. Nå kommer den endelig til Norge.

Les mer:

- Kan denne gruse Nokia N95?
- Samsungs Nokia-mordere
- Dette kommer i 2008

Bruker samme operativsystem

Spesifikasjonene stemmer godt med tidligere rykter. Skjermen til i550 er på hele 2,6 tommer, og like under den, finner vi en navigeringsknapp med blått lys og en hurtigtast for navigering med GPS. Operativsystemet er Symbian (som vi kjenner best fra Nokia), og dermed støttes et velde av applikasjoner fra tredjepartsutviklere.

Mobilen kan ta bilder på opptil 3,2 megapiksler, altså en noe lavere maksoppløsning enn hos Nokia. Kameraet har autofokus og dessuten ordentlig fotoblitz. Musikk kan nytes med trådløs stereo og FM-radio.

Mye teknologi
Mobilnetthastigheter som støttes er turbo-3G med 3,6 megabit per sekund, 3G /UMTS og Edge. Mobilen har også firebånds GSM, så du kan benytte den i stort sett hele verden. Mobilen har også et eget kamera for videosamtaler. Det er bare 150 megabyte intern lagringsplass, men mobilen støtter micro-SD-kort. Dette kortet får du med på kjøpet, med 1 gigabyte lagringsplass og GPS-kart installert. Dette er riktignok ikke gratis navigasjon, men du får prøve tjenesten for noen dager. Trenger du gratis navigasjon, kan du alltids laste ned Google Maps til Symbian.

N95-konkurrenten måler 11,5 x 5,3 x 1,4 centimeter og veier 109 gram . Taletiden er på opp til 8 timer og standbytiden er på opp til 450 timer. Prisen i butikk ligger rundt 4000 kroner, inklusive moms. Kommer i butikk i april

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen