Se Microsofts nyheter

Begynnelsen på den innledende forelesningen var en tale holdt av Bill Gates selv, hvor han snakker om hva selskapet kommer til å gjøre i det kommende året. Gates tale er rett og slett bare innledningen til et tre og en halv times foredrag om fremtiden til Windows og Windows-programvare.

Foredraget er fylt med demoer, blant annet fra en nyere versjon av Windows Vista enn hva som har vært tilgjengelig tidligere. I tillegg får vi se den første offentlig demonstrerte versjonen av Office 12, som vi viste deg skjermbilder fra i går.

Demonstrasjoner av Visual Studio 2005 ble også gitt, og man viste hvordan man kjøre spørringer mot databaser direkte i C#, uten å måtte gå via SQL-kode.

Jim Allchin, visepresident for plattformer i Microsoft, er mannen som geleider deg gjennom de ulike demoene. Underveis får han hjelp av blant annet programmeringsguruene Don Box og Anders Hejlsberg. Hardware Bedrift intervjuet Anders Heljsberg tidligere i år, hvor han fortalte oss om hva han drev med da, og mange av tingene som blir presentert i dette foredraget.

Om du har lyst til å kikke på foredraget, finner du det i tre forskjellige oppløsninger på Microsofts hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen