SE med smarting på lur

Sony Ericsson "Lizy"

(Foto: FCC)
(Foto: FCC)

Dokumenter frigitt fra det amerikanske teletilsynet FCC avslører at Sony Ericsson ikke er helt ferdig med lanseringene sine enda. Ifølge byrået har nemlig telefonprodusenten sendt inn dokumenter på en telefon under navnet "Lizy".

"Lizy" har opptredt i mediene tidligere, og mange trodde at nylig lanserte P1i og "Lizy" var samme modell. Så ser altså ikke ut til å stemme.

"Lizy" skal være den virkelige oppfølgeren til M600i, og bærer langt flere likhetstrekk med denne enn P1i. Blant annet viser en skissetegning av baksiden av "Lizy" at telefonen ikke har kamera, noe P1i har.

Dokumentene avslører at "Lizy" har WiFi med 802.11b-standarden, som tillater datahastigheter på opptil 11 Mbps. I dokumentene FCC har offentliggjort står det også at "Lizy" skal ha 3G, uten at det er videre spesifisert om det er super-3G eller ikke.

Samme taster - mest sannsynlig ekte
I tillegg til en skisse inneholder dokumentet et bilde av fremsiden av "Lizy". Her kan vi se at telefonen ser ut til å få samme type taster som M600i, der hver tast har én bokstav på hver side.

Bildene og informasjonen FCC kommer med er etter all sannsynlighet ekte. Grunnen til det er at informasjonen er en del av en søknad produsentene er nødt å sende inn til FCC for å få godkjent produkter for det amerikanske markedet. I flere tilfeller offentliggjøres deler eller hele dokumentet, som igjen gir utenforstående muligheten til å se hva produsentene har i gjære.

(Kilde: Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen