SE med ny designløsning

Sony Ericsson var rimelig sent ute med å ta i bruk kamskjellsdesignet. Nå har produsenten imidlertid tatt patent på en designløsning som lar deg bruke én skjerm i stedet for to på kamskjellstelefoner.

Patentet gjelder design med en roterende skjerm inni en ramme, som lar deg snu skjermen 180 grader. På kamskjellstelefoner kan designet blant annet gjøre det mulig å bruke telefon uten å måtte åpne den, noe som sjelden er mulig på dagens kamskjellstelefoner.

Dessuten vil løsningen være plassbesparende ettersom en produsent slipper å måtte utstyre telefonen med to skjermer, men istedet kan nøye seg med én.

I dag finnes det en del telefoner som lar deg vri skjermen 180 grader. Men svært få av disse har gjort det mulig å bruke telefonen i rotert tilstand. Dessuten er denne designløsningen ganske kontroversiell ettersom skjermen på disse telefonen kun er festet på ett punkt, og dermed vil være svært utsatt for slag og fall.

Sony Ericssons patent bygger på en konseptidé med to fester, som gjør skjermen langt mindre utsatt ved harde fall.

Ettersom selskapet foreløpig kun har tatt patent på løsningen, vil det nok gå noe tid før vi får se telefoner med en slik designløsning - om vi får se noen i det hele tatt. Samtidig sender patentsøknaden ut signaler som tilsier at produsenten tar løsningen alvorlig, noe som kan tyde på at Sony Ericsson har fremtidige planer for designløsningen.

(Kilder: Mobilescraper)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen