SE med musikkmagasin

Populariteten til Walkman-telefonene har gjort at Sony Ericsson satser stadig mer på Walkman som eget merkenavn på siden av sitt eget. Selskapets siste stunt er å lansere et eget, digitalt musikkmagasin kalt 'Mobizine' i samarbeid med Refresh Mobile. Lanseringen skjer i forbindelse med at W810i slippes ut i butikkene i disse dager.

Det nye magasinet, som går under slagordet "Soundtrack of your life", skal ha gi Walkman-brukere jevnlige oppdateringer på nyheter innen musikverdenen, omtaler, rykter og intervjuer. På bunnen av hver artikkel vil du finne en lenke til lignende artikler i tillegg til lenker til nedlastbart materiale og relevant mobilinnhold.

Mobizine vil ikke være å finne i papirformat, men vil kun være tilgjengelig via mobiltelefonen din. Ved bruk av Macromedia Flash Lite-teknologi vil Symbian-brukere kunne laste ned magasinet til sin telefon, mens andre mobilbrukere vil måtte nøye seg med en noe enklere Java-utgave. Begge utgavene vil imidlertid inneholde bilder og like lange artikler.

Magasinet vil være gratis, men du må selv betale for datatrafikken det tar å laste ned magasinet. Det vil variere mellom noen titalls øre til en krone avhengig av hva slags abonnement og hvilken operatør du bruker. For instruksjoner på hvordan du laster ned magasinet, kan du lese hva du trenger å gjøre her.

(Kilder: Netimperative)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen