SE leter etter fremtidens designFørst ut er en oppgradering av Sony Ericssons nåværende PDA-hybrid P910. Designeren har her vektlagt kamera og skjermen i tillegg til at telefonen skal være best mulig tilpasset forretningsmannen.

 


Denne modellen har fått en oppbrettbar skjermbeskyttelse. Når denne er brettet ned er skjermen beskyttet for riper. Legg merke til kameraløsningen til denne modellen med en utskyvbar linse for videosamtaler. I tillegg har telefonen trykkfølsom skjerm og plass til minnekort.

 


Mange av designerne har valgt å rette modellene mot spillbrukerne. Denne modellen skal ha heldekkende skjerm for å tilfredstille en ekte gamer som er på farten.

 


Mange selskaper, blant annet Sony Ericsson, har satset mye på kamskjell den siste tiden. Denne modellen her er allikevel helt unik og har en revolusjonerende løsning med trykkfølsom skjerm på baksiden, mens selve tastaturet er på fremsiden. Når man skriver tekstmeldinger bruker man bare den lille, roterbare skjermen på toppen av telefonen.

 


Nok en telefon som rettet mot spillentusiastene. Designeren har her brukt Sony's nye PSP som utgangspunkt, og tanken bak denne modellen er kanskje at Sonys spillavdeling og Sony Ericsson skal få et tettere samarbeid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen