Se laptopen med to skjermer
Teknofil

Se laptopen med to skjermer

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Salget av bærbare maskiner har skutt i været de siste årene. Ifølge produsentene selv er det nesten kun IT-nerdene som idag kjøper stasjonære maskiner, mens bærbare står for det meste av salget til "vanlige" brukere. Derfor er det dette segmentet de store innovasjonene kommer og Lenovo satser nå helt nytt.

Monstermaskin
Over nyttår planlegger de nemlig lanseringen av Thinkpad W700ds. Denne maskinen med 17 tommer skjerm vil komme med to-kjerners Intel-prosessor, et kraftig grafikkort fra Nvida, og opp til 8GB minne. Harddisken vil komme på opp til hele 960GB og kan uten problemer erstattes med flashminne. Om ikke det var nok vil maskinen i tillegg ha en ekstra skjerm på lager om du trenger litt ekstra albuerom. Om du drar opp denne for å jobbe litt på toget eller flyet vil du utvilsomt neppe glede dine medpassasjerer.


Høypris og vekt
Maskinen vil ikke komme på markedet før over nyttår og vil ha en prislapp på rundt 25.000 kroner. Med andre ord vil neppe denne maskinen bli allemannseie med det første. Vekten på fem kilo vil trolig også bli i meste laget for at dette blir maskinen du tar med på reise. Men kombinert med en mini-PC vil du utvilsomt kunne få mye glede av dette monsteret.


Kilde: Engadget.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen