F305 er laget for spilling.

SE lanserer spilltelefon

Sony Ericsson F305

Formfaktor: Skyvbar
Størrelse: 9,6 x 4,6 x 1,5 cm, 136 gram
Plattform: Sony Ericsson
Skjerm:
2", 176 x 220 bildepunkter, 266144 farger
Nettverk: GSM 850/900/1800/1900
Internett: Edge, 3G, HSDPA
Trådløs teknologi: Bluetooth m/ A2DP
E-post:
POP3, IMAP4, Exchange
Internminne:
10 MB
MInnekortstøtte: M2
Kamera: 2 megapiksler

Klikk for større bilde,
Foto: Silje Gomnæs

Sony Ericsson lanserte ikke bare et nytt kameraflaggskip i dag, de avduket også morotelefonen F305. Dette er en mobil med fokus på underholdning, da særlig spill.

Inspirert av "Wii"?

Nintendo har som kjent slått hardt an med spillkonsollen Wii, der håndbevegelser er en vesentlig del av de aller fleste spillene. Dette er kanskje årsaken til at Sony Ericsson har lagt mye vekt på den innebygde bevegelsessensoren i F305.

Tre av de medfølgende spillene, som går ut på å henholdsvis kaste med fiskestang, bowle, og ri, bruker begge bevegelsessensoren, og du spiller spillene ved hjelp av håndbevegelser.

Håndkontroll

I tillegg til bevegelsessensoren, har F305 fått dedikerte taster for spilling, noe som nok gjør den mer egnet til spill enn mobiltelefoner flest, der du må bruke nummer- og piltaster. Denne telefonen kan du enkelt og greit holde horisontalt, så føles den som en vanlig joypad.

Telefonen har selvsagt også egen tast for å starte spillene, på samme måte som kameratelefonene har kameratast og musikktelefonene har musikktast.

Skjermen er ikke særlig imponerende. Med en oppløsning på 176 x 220 bildepunkter vil nok ikke spillene gi den mest naturtro følelsen, samtidig som skjermstørrelsen på to tommer også kan bli litt lite for de mest multimediefrelste.

Av andre spesifikasjoner har F305 fått et to megapiksels kamera, dog uten autofokus eller annen avansert optikk. Bilder, spill og annen data kan du enten lagre i internminnet, som har en kapasitet på 10 MB, eller du kan investere i et minnekort av typen M2.

F305 kommer på markedet i fjerde kvartal i år, og vil ha en prislapp på rett rundt 2000 kroner.

Les også:

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen