SE lanserer P910

Sony Ericsson lanserte i dag tre nye modeller for det europeiske markedet. Blant disse var den nyeste i rekken av hybridtelefoner fra selskapet, P910. De første bildene av denne modellen ble allerede lekket ut på nett i forrige uke, men nå har vi for første gang fått tilgang til de fulle spesifikasjonene.

Den nye modellen har firedoblet det interne minnet fra de 16 MB vi fant i P900 til hele 64 MB. I tillegg har man nå fått på plass støtte for den nye Pro-versjonen av Memory Stick Duo-kortene. Det gjør det mulig å utvide minnet med minnekort på helt opp i 1 GB størrelse.

Skjermen til P910 skal ha en fargedybde på hele 262,000 farger, noe som er en hittil rekord på det norske markedet. Dette burde sikre svært god fargegjengivelse, som kommer godt med ved avspilling av video og bilder. Oppløsningen forblir imidlertid den samme som før - 240x320 piksler.

Ifølge tester skal også kameraet ha fått seg en liten overhaling i forhold til bildekvalitet, men oppløsningen forblir på 640x480 piksler.

En annen viktig nyhet i P910 er det det fullstørrelses tastaturet som nå skjuler seg på innsiden av flippen til telefonen. Hittil har det vært et problem å skrive inn store mengder tekst på P-modellene med pekepennen, men dette burde trolig forbedre seg med det nye qwerty-tastaturet.

Som man ser på bildet over er det meningen at man skal kunne holde telefonen oppe med å holde den i dekselet med tomlene. Det ville neppe vært mulig på noen av forgjengerene, så det er tydelig at Sony Ericsson har gjort en kraftig forsterkning av festene til dekselet i P910.

Sony Ericsson venter å ha P910 ute på markedet i løpet av de neste to månedene. Prisen er ikke kjent, men vil trolig ligge på samme nivå som forgjengeren gjør i dag - mellom 6000 og 7000 kroner.

PS: Den første testen av P910 er allerede å finne hos Mobile-Review.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen