Se landslaget spille i HD

HD-sendinger blir stadig mer populært på norske skjermer, og fotball i HD har blitt veldig populært blant sportsinteresserte. Denne uken vil det norske landslaget for første gang dukke opp på skjermen i krystallklare bilder.

Se pasninger i sylskarp kvalitet
Kampen mellom Norge og Skottland vil nemlig vises på Viasats kanal Viasat Sport HD nå på lørdag. Dette vil være den første anledningen for deg til å beskue pasninger mellom John Carew og Steffen Iversen i krystallklar oppløsning. Eventuelt kan du sjekke om Kristoffer Hæstad har husket å barbere bort skjeggstubbene eller ikke. HD-format kan fort være avslørende for de som befinner seg på skjermen. Viasat selv er svært stolte over å være de første på skjermen med landslaget i HD-format.

- Det er jo historisk at det er første gang det norske landslaget vises i HD, så det er klart dette er noe vi er stolte over og gleder oss til å vise Viasat-kunder med HD-mottaker, sier pressesjef Øystein Hygen Christensen til Teknofil.


Øystein Hygen Christensen, pressesjef i Viasat, er stolt over å kunne servere det norske landslaget i HD-kvalitet.

Vil HD-formatet gi seier?
Norge har tidligere spilt mot Skottland i 1998, 2003 og 2005. De to første kampene endte uavgjort, mens Skottland gikk seirende ut av sist møte. Det blir interessant å se om det norske landslaget presterer bedre nå som de vet at publikum kan følge med på enhver detalj de foretar seg.

Kampen starter klokken 16:00. Senere samme dag vil også kampen mellom Sverige og Portugal bli sendt i HD-format på samme kanal.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen