SE kommenterer Windows-mobil

SE kommenterer Windows-mobil

Denne uken begynte ryktene å gå om at Sony Ericsson skal ha inngått en avtale med HTC om å lage en Windows Mobile-basert mobiltelefon for selskapet. Sony Ericsson bekrefter nå at de er i samtaler med HTC, men de vil ikke kommentere samtalenes innhold, skriver Mobil.

Les også:

- Sony Ericsson med Windows-mobil
- Med Windows Vista på innerlomma
- Les våre mobiltester

Bekrefter samtaler

Det var den taiwanske forretningstidsskriftet Commercial Times som slapp bomben om at HTC skal produsere en Windows-mobil for Sony Ericsson. Ifølge avisen skulle HTC produsere én million eksemplarer av den aktuelle mobilen. Her er Sony Ericssons kommentar.

- Jeg kan bekrefte at vi har samtaler med HTC. Detaljer i forholdt til disse samtalene kan jeg ikke avsløre, forteller Mattias Holm hos Sony Ericsson.

Selskapet forteller imidlertid at de fremdeles står bak Symbian og UIQ-plattformen. Samtidig hevder de at de hele tiden må vurdere andre forretningsmuligheter.

Feil opplysninger

Selv om de nå bekrefter samtaler med HTC vil Sony Ericsson uansett ikke bekrefte alle opplysningene i saken fra Commercial Times.

- Jeg kan ikke kommentere hvordan hvor dialog med HTC ser ut, men jeg kan bekrefte at vi er i dialog med dem, i tillegg til en rekke andre tredjepartsprodusenter. Derimot stemmer ikke de opplysningene som har kommet ut, sier Holm.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen