Se kino på hotellrommet
Teknofil

Se kino på hotellrommet

Projektor var tidligere en enhet forebeholdt, bedrifter, skoler og institusjoner. Noen få bildefreaks hadde tatt steget og anskaffet seg en slik til hjemmet, men uten dugelig med plass var den til liten nytte. Nå kan du derimot putte projektoren i lomma.

Ta kinofølelsen med på turen
Samsung lanserer nå en ny miniprojektor, SP-P400B. Denne projektoren er 14,7 cm bred, 6,5 cm høy og 14,5 cm lang. Med andre ord tar den ikke store plassen. Projektoren kan projisere et bilde på 20 til 80 tommer. Det bør holde lenge om du for eksempel oppholder deg på et hotellrom på reise.

- SP-P400B kan kobles til PC-er, dvd-spillere, mobiltelefoner, spillkonsoller og kameraer. Det er kun fantasien som setter begrensinger for bruksområdet. Projektoren er perfekt for de som reiser mye. Siden den er så liten og kompakt får den lett plass i PC-vesken. Jeg er derfor overbevist om at den vil bli en god ”venn” for mange, sier John Bünsow Lindén, produktsmarkedssjef i Norden for Samsungs projektorer.


Samsungs SP-P400B er en projektor i miniformat.

Varer i 27 år
Projektoren benytter seg ifølge Samsung av lysdioder som har en levetid på 30.000 timer. Det betyr at om du ser tre timer film daglig så vil lysene i projektoren holde i hele 27 år. Lysdiodene har en styrke på 150 lumen og en kontrast på 1000:1. Oppløsningen på bildet er 800 x 600 piksler. Projektoren har en vekt på under en kilo og bør fint få plass i PC-veska om du ikke har store nok lommer.

Projektoren er i første rekke ment for selgere på tur som skal presentere sine produkter, ifølge Samsung, Men for mange andre som også ofte er på reisefot vil utvilsomt en egen minikino med på turen være kjekk å ha.

Projektoren har en veiledende pris på 4.790 kroner og kommer i norske butikker i november.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen