Se Japans fremtidsmobiler

Se Japans fremtidsmobiler

Det hender vi ser mobiltelefoner som skiller seg ut fra alt annet vi har sett. I dette tilfellet er det japanske KDDI som står for utskuddene.

De fire konseptmodellene skiller seg godt fra hverandre og har litt av hvert å by på. Vi vet svært lite om spesifikasjonene til nykommerne, men det er uansett først og fremst utseendet KDDIs modeller spiller på.

Infobar 2
Førstemann ut er Infobar 2 som kommer i to fargekombinasjoner. Modellen er svært smal og ser ut som en mobiltelefon undertegnede godt kunne båret rundt på. Du kan velge mellom klassisk sølvfarge og en kombinasjon av rødt, hvitt og blått.

Hadde den sistnevnte hatt litt blåere knapper kunne den passet godt inn som 17.-maitelefon.

Kaos
Modellen Kaos bærer sitt navn med rette, og er en pussig liten skapning. Brister og sprekker i overflaten gir et inntrykk av at telefonen har vært noen runder i bakken og at knappene har kilt seg på plass mellom sprekkene.

Skjermen vitner derimot om at dette har vært kontrollert sprekkdannelse, og ikke et resultat av en rekke uheldige hendelser.

Cypres
Den tredje mobilen er gjennomsiktig og gir deg god oversikt over hva som befinner seg inni telefonen. Den har svært mange meny og navigeringsknapper, og snarveier til en rekke funksjoner de fleste bruker ofte på mobilen sin.

Allikevel ser dette ut som en mobil som passer aller best på tegnebrettet.

Vols
Den siste og kanskje mest interessante modellen lyder navnet Vols. Modellen ser ut til å være i rustfritt stål, og lyser av eleganse og stil. Når telefonen ikke er i bruk kan skjermen skyves ned i skallet og bli gjemt helt bort.

Bildene avslører også et kamera, som i sammenskjøvet tilstand gjemmes godt bort.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen