Se hvor du går med denne appen

Se hvor du går med denne appen

Android-app for deg som går på lyktestolper når du tekster.

Transparent Screen gjør at du ser hva som foregår bak telefonen mens du jobber med den.
Transparent Screen gjør at du ser hva som foregår bak telefonen mens du jobber med den.

Transparent Screen heter en av de merkeligste nye appene vi har sett. Den viser deg hva som skjuler seg bak skjermen på smarttelefonen din.

Viser kamerabilde over menyene

Applikasjonen bruker kameraet på baksiden av telefonen til å vise deg hva som skjer på baksiden av skjermen. Kamerabildet legges oppå skjermbildet du jobber med. Du kan bestemme hvor "gjennomsiktig" skjermen skal være, altså hvor synlig du vil at kamerabildet skal være over det du jobber med.

I teorien skal du kunne ha god oversikt over hindringene rundt deg, selv om du har vendt nesen ned i telefonskjermen for å svare på en tekstmelding.

Ulempen med applikasjonen er at all kamerabruk på Android-telefoner krever ganske mye batteri. Transparent Screen er neppe noe unntak. Dermed kan du ikke bruke appen hele dagen hvis du vil at telefonen skal klare seg på én lading fra morgen til kveld.

Ingen perfekt illusjon

Vi installerte appen som fins i både gratis- og betalversjon på Android Market. Transparent Screen klarer ikke helt å gi illusjonen av en gjennomsiktig skjerm.

Så lenge du har mobilen rett foran deg, med kameraet bent fra deg fungerer den forholdsvis greit. Holder du telefonen litt skjevt foran deg får du i stedet bilder av det som er til høyre eller venstre for deg, og dermed ryker illusjonen.

Applikasjonen finner du på Android Market.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen