Se hvem som vinner årets musikkmobil

Om drøye to måneder går Gulltasten 2009 av stabelen. I den forbindelse kårets årets beste mobilprodukter i flere forskjellige kategorier. Disse mobilene kåres i samarbeid av folket og en fagjury.

For å finne de nominerte mobilene i hver kategori er vi ute etter forslag fra folket, for å sikre at vi får med oss de viktigste mobilene. Alle de som sender inn forslag vil ha mulighet til å vinne en av mobilene som vinner den høythengende Gulltasten.

Vant musikkmobil
Foregående uke ba vi om forslag på hva som er årets beste musikkmobil og responsen har vært overveldende. Vi har derfor trukket ut en av de som deltok til å vinne selve mobilen som vinner Årets musikkmobil på Gulltasten 2009.

Den heldige vinneren er Magnus Otterstad Hilsen fra Skjåk, som vil motta premien i etterkant av selve kåringen som finner sted den 19. november.

Av de mange forslagene som kom inn er blant annet Nokia 5800 XpressMusic, iPhone 3GS, Sony Ericsson W995 og Samsung Omnia HD.

Vinn designmobil
Den neste uken vil vi ha forslag på hva som er årets beste eller kuleste designmobil. For å delta må du sende en mail til konkurranse@mobilen.no merket Årets designmobil – forslag.

Mailen skal inneholde et forslag på en mobil som har kommet ut det siste året som kan kategoriseres som en designmobil. Den må være oss i hende før 06:00 på fredag den 11. september.

Det er også et godt septembertilbud på billetter til selve arrangementet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen