Se hvem som ringte

Se hvem som ringte

Er du en av de som vegrer deg for å skru av mobiltelefonen fordi du er redd for å gå glipp av en viktig samtale? Med NetCom WhoCalled trenger du ikke å fortvile.

Nå kan du nemlig uten problem ferdes i områder med dårlig dekning, eller du kan velge å skru av mobiltelefonen på kino, cafébesøk eller når du legger deg uten å gå glipp noen verdens ting.

Når du skrur på mobilen din, tikker det nemlig inn en melding om de som har prøvd å ringe deg mens du har vært uten dekning eller har hatt mobilen skrudd av.

Utvidet personsvar
Det er mange som ikke legger igjen melding på telefonsvareren, og dermed er det ofte også vanskelig å vite både at noen har prøvd å ringe mens telefonen har vært avskrudd og hvem de er.

WhoCalled er en gratistjeneste som fungerer som et tillegg til NetComs personsvarløsning. Har du ikke personsvar er tjenesten en del av personsøktjenesten.

Tjenesten blir gradvis rullet ut til alle NetComs kunder, og innen 8. desember har alle tjenesten tilgjengelig. Ønsker du derimot ikke å ha tjenesten knyttet til ditt abonnement, kan du avbestille tjenesten ved å kontakte selskapets kundeservice.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen