Se HTCs nye Android-menyer

Menyen drar du opp med tommelen.
Den vanlige Android-menyen vist her, vil erstattes i fremtidige Android-telefoner fra HTC. (Foto: Einar Eriksen)

HTC har en hittil ikke lanserte Android-telefon som går under kodenavnet Hero på vei. Denne har vært kjent siden i januar, men hittil er den ikke offisielt lansert. Programvaren telefonen kjører har imidlertid lekket ut, sammen med det nye brukergrensesnittet Rosie.

Rosie kan sammenlignes med HTCs egenutviklede menysystem for Windows-telefoner, kalt Touch Flo 3D. I stedet for en tradisjonell menystruktur blar du deg horisontalt bortover skjermen for å vise menyvalg.

Les mer om HTCs Rosie-system »

I likhet med HTC Hero er Rosie ikke offentlig lansert av HTC. Lekkasjen av programvaren til telefonen er derfor en mulighet til å ta en titt på hva vi får se i HTCs Android-telefoner i tiden som kommer.

Kan installeres på HTC Dream

Programvaren er en del av Android-systemet som skal brukes på Hero, og kan faktisk installeres på HTC Dream (også kjent som T-mobile G1).

Les også: Test av HTC Dream »

En video av dette systemet på en Dream har blitt publisert på Youtube, og viser at HTC har gjort seg flid med å utvikle det spesielt for Android. Det er altså ikke snakk om en portering av Touch Flo 3D. Du får for eksempel mulighet til å legge widgets, eller små programmer om du vil, rett i menyen. Dette åpner for å tilpasse menyen til å gjøre det meste. Du kan for eksempel få en Twitter-klient rett i menyen.

Under kan du se en video som demonstrerer Rosie på en T-mobile G1.

Skulle du ha nerver av stål og en Android-telefon finner du også ut hvordan du kan installere dette på telefonen din på reviewstash.com.

(Kilde: reviewstash.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen