Se her, bestemor!

Mobilprodusenten Doro peiler seg inn på en begrenset målgruppe, nemlig eldre mobilbrukere. Det er nemlig slik at mange eldre sliter med de små tastene du finner på en vanlig mobil, for ikke å snakke om de utallige funksjonene som kan være til forvirring. Med en Doro-telefon er funksjonene begrensede, og selve enheten svært, svært enkel i bruk.
Nå har det kommet en ny Doro-telefon på markedet som blant annet har en egen knapp for SMS. Flere av de eldre mobilbrukerne sliter etter nemlig med å finne frem i menyen for å kunne skrive en tekstmelding på andre typer telefoner.
Ingen ”kalkulator”
De tidligste Doro-telefonene med gigantiske taster lignet kanskje mer på en enkel kalkulator enn en enkel mobiltelefon. Det er ikke tilfellet med nye Doro PhoneEasy 332gsm, som vi synes ser designmessig bedre ut enn samtlige av de andre Doro-telefonene på markedet. Få vil føle seg flaue over å bruke den nye mobilen, og med denne øker også sjansen for den eldre garde å mestre bruk av SMS i det daglige.
– Vi vet at mange eldre synes det er vanskelig å navigere med små taster i menyer med bitteliten tekst. Vi brenner for å finne smarte forenklinger og det var slik idéen med en egen SMS-tast ble unnfanget. Mange av våre telefoner har allerede SMS-funksjon, men nå forenkler vi det enda et hakk, sier Frode Gretland i Doro Norge.
Doro PhoneEasy 332gsm kan skilte med kraftig og klar lyd og et tydelig display. For å forbedre lesbarheten på skjermen er det også mulig å justere kontrast og zoome inn på tekst. Telefonen har enkle funksjoner som skal gi brukeren økt trygghet. For eksempel har telefonen tre taster for direktenummer til de man ringer ofte, en egen SMS-tast, en separat tastelåstast og en tast for lommelykt. Telefonen er også utstyrt med en alarmknapp ved et eventuelt nødsfall. 
Doro PhoneEasy 332gsm finnes i hvit eller svart og selges for rundt 1 100 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen