Se Galaxy S kjøre ren Android 2.1

Da Galaxy S var i ferd med å bli lansert var det mange som lurte på om telefonen ville bli tilgjengelig uten Samsungs eget grensesnitt, Touch Wiz. Vi fikk se Galaxy S første gang i forbindelse med Elektrofil-messen i Oslo Spektrum.

På messen var det ikke umiddelbart klart hvorvidt brukere av telefonen ville bli bundet til Samsungs Touch Wiz-grensesnitt. I ettertid ble det raskt avklart, og Android-puristene fikk altså ikke viljen sin.

De som ønsker seg dette kan likevel nå bli bønnhørt. Det jobbes nemlig med å lage en uoffisiell Android 2.1-utgave, uten alternativt grensesnitt, for telefonen.

Det meste av brukeropplevelsen ser ut til å være på plass så langt. Trådløst nett virker også, men foruten det er støtten for 3G og Bluetooth foreløpig ustabil. Kameraet fungerer heller ikke ennå.

Som man kanskje skulle forvente fra såpass heftig maskinvare ser brukeropplevelsen særdeles rask ut. Dermed er det altså håp i hengende snøre for de som ønsker seg en ren Google-opplevelse på Samsungs flaggskip.

Les også: Test av Samsung Galaxy S

(Kilde: phonearena.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen