Se film via små minnekort

Mo-DV tilbyr de store filmselskapene en sikker måte å distribuere sine filmer digitalt på gjennom Micro SD-kort for Android- og Windows-baserte produkter. Deres Mo-DV Universal Player vil på sin side gjøre det mulig for forbrukerne å se disse filmene på valgfrie mediaplattformer – enten det måtte være nettbrett, smarttelefoner, eller bærbare og stasjonære PC-er.

Mo-DV Universal Player er designet for å virke med USB-enheter og Micro SD-kort på disse ulike plattformene, og støtter følgende operativsystem for mobil: Android 2.1, Symbian S60 og Windows Mobile 5 og 6, mens det skal være mer på vei. For datamaskiner støtter produktet Windows 2000, Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

På denne måten vil forbrukere kunne se filmer på sine mobile apparater ved å kjøpe Micro SD-kort som inneholder det ønskede produktet. Mo-DV vil la produsentene selv bestemme hvor fleksible varene skal være for kjøperen – hvor mange ganger det skal være mulig å laste ned filmen, om den kan kopieres mellom ulike medier og så videre.

Direktør i Mo-DV, Jessica Fullmer, har uttalt at de ser en stadig økende etterspørsel for filmer distribuert gjennom små minnekort fremfor mindre praktiske DVD-er/Blu-ray-er eller via nettstreaming som kan være ustabilt av ulike årsaker. På grunn av dette vil de fortsette å satse på denne teknologien for smarttelefoner i tiden fremover.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

En "sikker måte" å distribuere filmene på i dette tilfellet innebærer bruk av Digital Rights Management (DRM), som er en forhatt strategi fra produsenter i et forsøk på å stagnere piratkopiering. I realiteten skaper slike hindere problemer for den betalende forbrukeren som ønsker fleksibilitet med sitt produkt, noe pirater bruker som en unnskyldning for å lansere problemfrie varer helt gratis.

(Kilder: Engadget, Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen