Guide

Se film på mobilen

Har du noen gang sittet på toget mellom Oslo og Bergen, eller glodd ut vinduet på bussen på vei fra Trondheim til Bodø? Da har du ganske sikkert også opplevd at kjedsomheten har kommet snikende av og til.

Redningen for reisende som skal langt avsted er gjerne å ta med seg en god bok, en mp3-spiller fylt til randen med god musikk og noen blader kjøpt før avreise. Men hva om du kunne se på video på reisen, uten å måtte gå til innkjøp av en dyr bærbar DVD-spiller eller et avansert bærbart mediesenter til flerfoldige tusenlapper?

Det kan nemlig hende at du går rundt med en bærbar videospiller i lommen allerede, slik at du kan bruke mobiltelefonen din som videofremviser når du er ute på tur. Det er ikke lenge siden dette var vanskelig, for ikke å si umulig. Om telefonen din har for dårlig skjerm eller for lite minne blir videoopplevelsen nemlig ganske stusselig. Men flere og flere telefoner kommer i dag med gode skjermer og minnekortutvidelse, noe som åpner for en aldri så liten filmopplevelse.

Det er rimelig enkelt å konvertere videoene på PC-en din og overføre dem til mobiltelefonen. Men hvor bra mobiltelefon må du ha? Trenger du tilleggsutstyr? Er det dyrt? På de neste sidene viser vi deg hva du bør tenke på.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen