Se brukernes egen mening

Alternativ tekst mangler

I vår prisguide finnes nå over 19 000 innsendte produkterfaringer fra brukerne selv, spredt ut over produktområder som data, mobil, foto, spill og mer. De siste tre månedene av 2006 fikk vi inn opp mot 1000 nye erfaringer.

Sjansen blir stadig større for at du finner en eller flere brukererfaringer for akkurat de produktene du vurderer som interessante. Men hvilke produkter er blitt mest omtalt av brukerne?

Flest erfaringer
Her er de 10 produktene som gjennom tidene har mottatt flest erfaringer i prisguiden. Klikk på produktnavnet for å gå til produktets side i prisguiden.

De nyeste erfaringene
De sist innlagte erfaringene finner du til enhver tid på forsiden av prisguiden, til høyre i 3. kolonne, et stykke ned på siden. Dersom du går inn på en kategori, f.eks. hovedkort, vil du på samme plassering finne de siste erfaringene for hovedkort.

Legg inn dine egne erfaringer
Du kan legge inn dine egne erfaringer ved å klikke på "Erfaringer"-fanen på produktenes sider i prisguiden (se bilde under), eller eventuelt klikke på "ny erfaring" under produktbildet. Samme sted vil du også kunne lese om de andre brukernes erfaringer.


Alternativ tekst mangler

På forhånd takk for at du legger inn dine erfaringer og dermed er til stor hjelp for andre!

Se også vår guide: "Handlevogner og erfaringer i prisguiden".

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen